Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El 1er dia de retorn a classe a Catalunya el Departament d’Educació ha gestionat 1.517 nomenaments de professorat per les baixes per la pandèmia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Departament d’Educació  de la Generalitat  de Catalunya  ha ampliat, de forma extraordinària, el nomenaments de docents per fer front a la tornada a les classes després de les vacances de Nadal. Per tal de garantir que els centres puguin obrir les portes amb normalitat avui (10/01/2022), primer dia d’escola, i puguin atendre l’alumnat, Educació ha previst un seguit de mesures excepcionals.

 Així, es cobriran totes les baixes iguals o superiors a 5 dies –fins ara es cobrien les de 7 o més dies de durada-. A més, durant els propers dies, si és necessari, es poden fer nomenaments excepcionals d’urgència per si hi ha centres amb més de 3 baixes inferiors a 5 dies. També per minimitzar les possibles baixes de professorat, hi haurà nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera.

 El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, va explicar ahir que “com a mesura excepcional s’atendran i es cobriran totes les baixes de curta durada. A més, cada dia farem nomenaments cada dia per tal que les baixes comunicades per l’equip directiu tinguin substituts a l’aula”.

Avui el Departament d’Educació ha gestionat 1.517 nomenaments de personal docent. Pel que fa a la distribució territorial, es distribueixen de la següent manera:

Servei TerritorialNomenaments gestionats
Barcelona Comarques152
Baix Llobregat211
Catalunya Central76
Consorci d’Educació de Barcelona130
Maresme-Vallès Oriental257
Girona154
Lleida120
Tarragona134
Terres de l’Ebre65
Vallès Occidental218
Total Catalunya1.517
Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere