Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

En marxa la 24a promoció d’un programa governamental català de formació exterior per impulsar la formació en màrqueting turístic

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquesta setmana s’han incorporat a l’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Treball, els candidats i candidates seleccionats per formar part del programa de formació en màrqueting turístic a les oficines de promoció que l’ACT té fora de Catalunya. Per al 2022 s’han ofert set places a cobrir: 1 a París, 1 a Londres, 1 a Madrid, 2 a Frankfurt, 1 a Brussel·les i 1 a Milà.

Aquestes beques tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Per accedir a aquest programa formatiu, entre d’altres requisits, les persones seleccionades han hagut de comptar amb una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; empadronament a Catalunya un mínim de dos anys; el certificat de nivell de suficiència de català i coneixement de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l’Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2022) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més, és a dir, fins al desembre de 2023. La nova edició de les beques per a la promoció turística compta amb un pressupost de més de 155.000 euros. A aquesta quantia s’hi sumen 43.000 euros de renovació de les dues beques de la 23a promoció.

Aquesta 24a promoció compta amb 7 becaris i becàries, que se sumaran als 195 joves que ja l’han gaudit des que el 1997 va sorgir la primera promoció, sent un total de 202 persones beneficiàries d’aquest programa de formació. 

L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere