Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

JORNADA STEM: “Visibilitzem l’Enginyeria” (1 febrer)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

S’ha convocat la JORNADA STEM: “Visibilitzem l’Enginyeria”, organitzat conjuntament entre les Young IT Girls i AMIT-Cat, l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya, i en col·laboració amb la Societat Catalana de Tecnologia.

Aquesta Jornada tindrà lloc l’1 de Febrer a l’Institut d’Estudis Catalans, i té com a objectiu donar a conèixer la feina que realitzen científiques i tecnòlogues a casa nostra en l’àmbit STEM. La primera edició està centrada, sobretot, en l’Enginyeria, i es planteja també com una jornada on generar complicitats, xarxes de col·laboració i sobretot d’aprenentatge.

L’esdeveniment comprèn des de la recerca bàsica a les experiències en la Indústria, i vol ser una porta oberta a tot tipus de públic sense límits d’edat ni restriccions de gènere.

El programa

La Jornada comença a les 9 del matí amb dos blocs centrats en acadèmia, liderats per les keynote speakers Núria Castell i Alicia Casals, seguit per una pausa per dinar d’una hora i mitja a les 13:30. A la tarda tindrem un bloc centrat en indústria i acabarem la jornada amb una taula rodona que intentarà mostrar quines són les experiències de les enginyeres tant en el món de l’acadèmia com la indústria, així com el pont entre aquests dos mons. La taula rodona estarà formada per l’Estrella Montoliu, l’Imma Estrada i la Karina Gibert. 

Inscripció a la Jornada

Ja es pot inscriure’s a través de la plataforma Verse.

Es pot escollir entre dos formats: presencial (requereix passaport COVID), o bé online amb el servei de streaming.

Link per les inscripcions presencials aquí.

Link per les inscripcions online aquí.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere