Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cap al Congrés de la Joventut de Catalunya 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els propers 17, 18 i 19 de març, al Centre de Congressos del TecnoCampus de Mataró, tindrà lloc el Congrés de la Joventut de Catalunya.

Serà un Congrés adreçat a les entitats juvenils, persones joves, representants polítics i professionals de joventut i persones expertes i obert a tothom en què es posarà en valor la co-creació de les polítiques de joventut. De la feina feta durant el Congrés, així com durant les activitats prèvies al mateix, han de sorgir les bases per al nou Pla nacional de joventut de Catalunya.

Activitats prèvies al Congrés de la Joventut

Fruit del treball dels grups motors, aquest novembre i desembre de 2021 arrenquen diferents espais de reflexió, debat i co-creació donant forma a 24 activitats emmarcades en els sis àmbits anteriors.

Són activitats en diferents formats i horaris, adreçades a entitats juvenils, persones joves, representants polítics i professionals de joventut i a tots aquells professionals o experts interessats en la matèria.

Gran part de les activitats seran en línia, i en els casos on l’activitat sigui presencial, es farà també una emissió per streaming per tal de facilitar que hi prenguin part les persones d’arreu del territori.

L’objectiu és reflexionar entorn a les diferents temàtiques, així com construir plegades i recollir aportacions i idees que posteriorment es portaran a debat en el marc del Congrés de la Joventut de Catalunya.

En aquest mateix període, a més de les activitats esmentades, es posaran en marxa un conjunt d’accions a xarxes socials adreçades a la gent jove amb l’objectiu d’ampliar la recollida de les diferents veus i d’adaptar-nos a la diversitat de perfils, canals i llenguatge de les persones joves.

Espais temàtics

El Congrés té previst 6 espais temàtics:

-Projectes de vida i emancipacions

-Co-creació, expressió i identitats

-Inclusió social, feminismes i equitat

-Connexió i transformació digital

-Bé comú i justícia climàtica

-Res-pública en joventut

LO CAMPUS DIARI seguirà informant per afavorir la màxima participació a l’esdeveniment.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere