Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle de conferències Premis Nobel 2021: Segona presentació a València “Del plaer al dolor: quan els receptors sensorials s’enutgen” (presencial / 24 gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Espai Ciència organitza aquest mes de gener el cicle de conferències Premis Nobel 2021, amb la participació d’expertes i experts en Literatura, Fisiologia o Medicina, Física i Química.  La proposta, en la qual col·labora la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, analitzarà la contribució científica de les persones distingides amb aquests prestigiosos guardons l’any 2021.

Antonio Ferrer Montiel, del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular i l’Institut d’Investigació, Desenvolupament i Innovació en Biotecnologia Sanitària d’Elx IDIBE, Universitat Miguel Hernández), pronunciarà la conferència “Del plaer al dolor: quan els receptors sensorials s’enutgen”, dilluns 24 de gener, sobre el paper de David Julius i Ardem Patapoutian “pels seus descobriments dels receptors de temperatura i tacte”.

Les conferències seran els dies 24, 25 i 31 de gener a les 19 hores en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere