Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESMORZAR FINANÇAMENT de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa: “Tot el que cal saber sobre l’EIC Accelerator” explicat a investigadors (on line / 25 gener)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

En aquest esmorzar de finançament es comptarà amb la participació de diversos experts del programa finançament per a startups EIC Accelerator de la Comissió Europea, que donaran una visió general del programa, com enfocar-lo, i compartiran les seves experiències i consells en tot el procés.

Els esmorzars de finançament d’ACCIÓ – Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional, estatal, com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,…) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors.

Objectiu de l’acte és donar a conèixer l’ecosistema emprenedor de Catalunya. Seran explicacions interessants per una startup, un emprenedor/a o un investigador/a.

Dimarts, 25 de gener del 2022 De 09.00 h a 10.00 h

On line Acte gratuït Cal inscriure’s

PROGRAMA

9.00 h Benvinguda Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d’ACCIÓ

9.05 h Visió general del programa EIC Accelerator i experiència personal Ana Maiques, CEO de Neuroelectrics i membre de l’European Innovation Council Advisory Board

9.20 h Debat amb dues empreses beneficiàries de l’EIC a Núria Pastor, CEO de HumanITCare i Carles Domènech, president executiu i director científic d’Ability Pharma

9.35 h Trucs i consells per obtenir l’EIC Accelerator Bernat Font, consultor Sènior EIC Accelerator d’ACCIÓ

9.45 h Torn obert de preguntes

10.00 h Cloenda Oriol Sans, Sènior Mànager de Startups d’ACCIÓ

INSCRIPCIONS … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere