Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CoCA 2022 / 2n Congrés Català d’Antropologia amb seu a la Universitat de Girona i la participació de la UOC, UB, UdL, URV, UAB, UdG

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els dies 27, 28 i 29 de gener tindrà lloc de manera presencial el 2n Congrés Català d’Antropologia, organitzat per representants de les diferents universitats i centres de recerca en el camp de l’Antropologia Social i Cultural a Catalunya, conjuntament amb l’Institut Català d’Antropologia i l’Institut Tarragonès d’Antropologia.

L’objectiu del Congrés és crear un punt de trobada de l’Antropologia Social i Cultural a Catalunya. Des de la constitució dels primers departaments i àrees d’Antropologia a les universitats del nostre país, s’ha anat configurant un àmbit de recerca i de professionalització divers i creixent. Avui dia, ens trobem en un moment de maduració i creixement de la disciplina. En aquest context, considerem important construir espais de trobada i d’intercanvi que generin vincles i sinergies entre els i les que ens dediquem a l’Antropologia, per tal de reforçar complicitats i garantir la consolidació d’un àmbit professional i de recerca a Catalunya.

El Comitè Organitzador i Científic del CoCA està format per representants de les diferents universitats i de recerca catalans i de les principals organitzacions d’Antropologia de Catalunya, i s’ha constituït com una comissió vinculada a l’ICA.

El Congrés pretén contribuir a la promoció i la difusió de l’Antropologia a Catalunya i actuar com a una plataforma per donar visibilitat a aquesta disciplina.

Organitzadors del Congrés:

CSIC, “Institución Milá y Fontanals de investigación en Humanidades” (IMF), Institut Català d’Antropologia (ICA), UOC, UB, UdL, URV, UAB, UdG i l’ITA. Associació d’Antropologia.

Dies: 27 fins 29 gener de 2022.

Seus: Facultat de Lletres i Turisme de la Universitat de Girona i Centre Cultural La Mercè de Girona

Resum Programa … clicar aquí

Programa complert … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere