Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

3a sessió Jornades del Màster en CIÈNCIA DE DADES de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona: Empreses convidades Pricing & Analytic, Frit Ravich i Clarivate

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El cicle de xerrades de les Jornades del Màster en Ciència de Dades s’inclou dintre l’assignatura “Desenvolupament, Gestió i Casos Pràctics de Projectes de Ciència de Dades” del Màster en Ciència de Dades que ha engegat aquest curs 2021-22  a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, pretén oferir de primera mà casos reals de gestió de dades i extracció de coneixement.

L’ 1 de febrer tindrà lloc la tercera sessió d’aquestes jornades, que inclourà els següents temes i ponents.

Anàlisis eficiència promocional

A càrrec de Sr. Ignasi Moreno, Responsable del departament de Pricing & Analytic i  Sra. Cristina Campeny Directora Gestió Comercial i Data de Frit Ravich

S’exposarà com a través de l’aplicació de tècniques de ciència de dades i analítica avançada es pot realitzar un anàlisis de les dinàmiques promocionals de la companyia. La conferencia recollirà i explicarà la dinàmica d’un projecte de dades des del plantejament del repte de negoci fins a l’obtenció de resultats finals passant per quina gestió de dades i aplicació d’analítica avançada és necessària. Dins d’aquest marc es comentaran els reptes relacionats amb la ciència de dades però també aquells que s’engloben dins el negoci com l’obtenció d’un resultat i informació aplicable, gestionar l’abast del projecte segons el nivell de maduresa analítica, quines són les limitacions trobades i possibles solucions, etc.

“From algorithms to products: a data scientist journey”

A càrrec de Sra. Marta Enciso, Científica de dades i responsable de productes d’intel·ligència artificial de Clarivate

We at Clarivate help our customers create, protect and advance innovation: we point them to the most impactful scientific articles in the literature, uncover the key competitors in their industry field, help them protect their patents and trademarks. We provide academic and industry intelligence, powered by our data science and search algorithms. In this talk I will take you through some examples were a data scientist transforms an industry problem into an (artificially) intelligent solution.

Acte presencial

Dia 01 / 02 / 2022 

Hora: 16:30

Lloc: Sala d’actes de l’edifici Politècnica – 4 (Campus Montilivi) Universitat de Girona.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere