Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou conveni entre el govern valencià amb la Universitat de València per a la realització de pràctiques en centres educatius públics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Es tracta d’afavorir un equilibri entre la formació de l’alumnat universitari i l’adquisició de coneixements en metodologies educatives

El govern valencià ha aprovat un conveni entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Universitat de València per a la realització de pràctiques acadèmiques externes de l’alumnat universitari d’estudis oficials i/o propis als centres dependents de la Conselleria d’Educació.

L’objectiu d’aquestes pràctiques és que l’alumnat arribe a un equilibri entre la formació teòrica i pràctica i l’adquisició de metodologies per al desenvolupament professional.

Es tracta d’un conveni que no recull les pràctiques curriculars de l’alumnat dels graus en Mestre en Educació Infantil i Primària, ni tampoc les del màster universitari d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professionals i Ensenyaments d’Idiomes, títols que regulen les seues pràctiques per convenis específics.

L’aplicació del conveni no comportarà obligacions econòmiques per a la Generalitat, però sí la constitució d’una comissió mixta de seguiment i control formada per dos membres de cada una de les parts.

El conveni tindrà una duració de quatre anys prorrogable per un altre període igual i entrarà en vigor en el moment en què se signe.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere