Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

XVI Seminari Internacional de la Càtedra UNESCO de Bioètica de la Universitat de Barcelona: “Tecnologies emergents i protecció de dades personals en salut”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’escriptora i periodista Marta Peirano impartirà la conferència inaugural, «Icontrol: la frontera de les dades mèdiques en el món postcovid», sobre la lluita de grans plataformes per conquerir el terreny de les dades més protegides del món: les sanitàries.

A continuació tindrà lloc una taula rodona en què participaran Jesús Rubí Navarrete, vocal de Relacions Institucionals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD); José Luis Molina, catedràtic d’Antropologia i president de la Comissió d’Ètica en l’Experimentació Animal i Humana (CEEAH) de la Universitat Autònoma de Barcelona; Robert Rubió, cap de l’Oficina del Delegat de Protecció de Dades (DPD) de la Fundació TIC Salut Social i professor associat de la Universitat de Barcelona, i Itziar de Lecuona, professora agregada del Departament de Medicina i directora de l’Observatori de Bioètica i Dret (OBD) de la Universitat de Barcelona.

La jornada inclourà un homenatge a Ana Sánchez-Urrutia, que va morir l’agost passat i que va tenir un paper significatiu en la creació de l’OBD i en l’inici del màster de Bioètica i Dret de la UB. En aquest homenatge hi participaran María Casado, Esther Mitjans, Mónica Navarro, Andrea Moreno i Víctor Méndez. En el transcurs de l’acte s’anunciarà la creació de la Beca Ana Sánchez-Urrutia per cursar el màster de Bioètica i Dret, que s’atorgarà a partir de la pròxima edició d’aquest ensenyament.

El seminari serà gratuït, amb inscripció prèvia. Per connectar-se en línia a la retransmissió en directe, cal emplenar aquest formulari, i per assistir-hi de manera presencial, aquesta sol·licitud.

Data : 10.02.2022, 16.00 h

Organitza : Observatori de Bioètica i Dret (OBD)

Lloc : Format híbrid: presencial (places limitades) a l’Aula Magna de la Facultat de Dret, i en línia

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere