Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Autònoma de Barcelona commemora amb un acte la tesi doctoral número 10.000 al repositori “Tesis Doctorals en Xarxa”/ TDX

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha estat la primera universitat en dipositar 10.000 tesis doctorals al repositori digital d’accés obert Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

Gestionat i coordinat pel Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) i patrocinat per la Generalitat de Catalunya, el TDX conté tesis doctorals llegides a les universitats de Catalunya i d’altres universitats de parla catalana.

La tesi 10.000 és de l’autora Marta Minguet Sánchez i porta per títol “Paper dels productes avançats de la glicació (AGE) en l’envelliment del cor“. El treball doctoral ha estat dirigit pels Drs. Marisol Ruiz Meana i Artur Evangelista Masip i presentat al Departament de Medicina de la UAB.

Per commemorar aquesta fita, la UAB i el CSUC han organitzat un acte amb la participació del rector de la UAB, Dr. Javier Lafuente; el vicerector de Recerca i Transferència, Dr. Armand Sánchez; la autora de la tesi, Dra. Marta Minguet; la directora general del CSUC, Sra. Montse Soler i el director General de Recerca Generalitat de Catalunya, Dr. Joan Gómez Pallarès.

Dia : 15 de febrer de 2022 Hora: 9 hores. Lloc: Sala d’Actes del Rectorat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere