Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya obté quatre nous doctorats industrials

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

En l’última resolució de la convocatòria de doctorats industrials de l’any 2021, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha obtingut finançament per als quatre projectes que es van presentar.

Un d’aquests projectes porta per títol “Aplicació de tècniques d’intel·ligència artificial per a la desagregació i l’obtenció de patrons de consum i generació energètica,” i es desenvoluparà amb l’empresa Power Innotech, SL. El projecte, liderat a la UVic-UCC pel Dr. Pere Martí Puig com a director de tesi i membre del grup de recerca Tractament de Dades i Senyal, el durà a terme el doctorand Albert Ribera Cantenys, en el marc del programa de doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologies.

L’altre projecte és amb l’Institut Català de la Salut. Titulat “Validació i avaluació de l’impacte de la intel·ligència artificial per a la lectura de radiografies de tòrax” està liderat a la UVic-UCC pel Dr. Jordi Solé Casals, com a director de tesi i membre del grup de recerca en Tractament de Dades i Senyal, i el Dr. Josep Vidal Alaball, responsable de la direcció del projecte a l’empresa. El durà a terme la doctoranda Queralt Miró Catalina, també en el marc del programa de doctorat en Ciències Experimentals i Tecnologies.

Per altra banda, el projecte titulat “Impacte de l’art i la cultura en el benestar psicològic i la participació social de persones amb problemes de salut mental – Estudi de cas: ‘Parelles artístiques’” amb la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, està liderat a la UVic-UCC pel Dr. Salvador Simó, com a director de tesi i membre del grup de recerca en Salut Mental i Innovació Social (SaMIS), i a la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona pel Dr. Rubén del Río Sánchez. El doctorand Jaume Cases Cunillera serà l’encarregat de dur-lo a terme en el marc del programa de doctorat en Cures Integrals i Serveis de Salut.

Finalment, el Centre Tecnològic BETA de la UVic-UCC, juntament amb l’escorxador MAFRICA, també posaran en marxa un nou doctorat industrial, tal com s’explicava al número de L’Apunt de la setmana passada, el 24 de febrer de 2022.

Aquests quatre projectes se sumen als sis que va obtenir la UVic-UCC durant el primer i segon termini de la convocatòria de l’any 2021 del Pla de doctorats industrials de l’AGAUR.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere