Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

S’està celebrant la 22a edició de l’Espai de l’Estudiant 2022 de les comarques de Tarragona que compta amb 52 expositors

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Cristina Gelpí, ha inaugurat aquest matí (10/3/2022) la 22a edició de l’Espai de l’Estudiant 2022, on el departament de Recerca i Universitats, a través del CIC, hi participa amb un estand propi.

L’esdeveniment, que l’organitza el Consorci Pro-Universitari de l’Alt Camp – Conca de Barberà i tindrà lloc avui i demà divendres a la Sala Kursaal de Valls (Alt Camp), feia dos anys que no se celebrava a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

L’objectiu d’aquest saló és apropar l’oferta formativa de totes les universitats catalanes, cicles formatius i estudis alternatius principalment als estudiants de quart curs d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, la Conca de Barberà, el Baix Penedès i el Priorat.

El saló, que també està obert al públic en general, a l’última edició celebrada, la del 2019, va comptar amb un total de 6.600 visitants i 56 estands. Enguany hi ha 52 expositors i, de moment, 5.415 estudiants ja han concertat visita a través dels seus centres educatius. Una xifra que suposa un gran èxit de participació, ja que s’espera que se superi amb escreix amb les visites que van per lliure i estan interessades en l’oferta informativa del saló.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere