Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Crida de propostes d’activitats, ponències i tallers participatius per les JORNADES #CIÈNCIACIUTADANA 2022, Sabadell

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els dies 18 i 19 d’octubre de 2022 tindran lloc les JORNADES #CIÈNCIACIUTADANA 2022, al Casal Pere Quart de Sabadell, ien format presencial.

L’esdeveniment es proposa com a fòrum per visibilitzar i promoure un ús transversal i efectiu de la ciència ciutadana com a eina per respondre als reptes actuals de la nostra societat, tant des del punt de vista de la recerca com ambientals o socials. Volem que la Ciència Ciutadana sigui una palanca de canvi: “Transformar dades en coneixement”.

Buscant l’expertesa

L’esdeveniment obre una crida a la participació de totes aquelles organitzacions, projectes i iniciatives sobre Ciència Ciutadana del territori.

Catalunya compta amb un ric mosaic d’iniciatives, projectes i espais de foment de l’ús de la ciència ciutadana amb múltiples vinculacions amb projectes de recerca, divulgació i comunicació.

S’accepten propostes d’activitats, ponències i/o tallers participatius fins al 25 de març, omplint el formulari corresponentCrida Ciència Ciutadana 2022.

L’esdeveniment aplegarà aproximadament uns 70 ponents de relleu nacional amb una vintena de sessions de treball estructurades diverses temàtiques:

-SALUT AMBIENTAL

-CIÈNCIA CIUTADANA I NATURA

-GESTIÓ DADES – OPEN DATA

-EDUCACIÓ AMBIENTAL  

-COMUNICACIÓ CIENTÍFICA + PARTICIPACIÓ / GAMIFICACIÓ

-CIÈNCIA CIUTADANA I GÈNERE

L’esdeveniment busca projectar els agents sectorials i donar suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar la ciència ciutadana i involucrar els agents clau –tècnics, polítics i mitjans de comunicació– per afavorir el seu ús com a eina vertebradora de polítiques d’innovació.

També pretén reflexionar i debatre sobre les estratègies i accions necessàries per resoldre els diversos reptes que la Ciència Ciutadana té actualment per aconseguir uns nivells òptims d’eficàcia i eficiència, a més d’estudiar les solucions metodològiques i d’innovació presents al mercat i dinamitzar la seva implantació territorial.

En el segon trimestre de l’any s’obriran les inscripcions pels assistents.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere