Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença el Saló de l’Ensenyament a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Des d’avui dia 16 al 20 de març torna el Saló de l’Ensenyament al recinte de Montjuic de Barcelona per oferir a l’alumnat la més àmplia oferta educativa per al curs 2022-23. Saló que es celebrarà conjuntament amb FUTURA, el saló dels màsters i postgraus, que obrirà divendres dia 18 de març.

El Saló de l’Ensenyament i FUTURA presentaran una vintena de títols nous per al curs 2022-23

Els graus relacionats amb les ciències socials i jurídiques i els màsters sobre ciències de la salut i àmbit digital seran els grans protagonistes entre la vintena de novetats que es presentaran al Saló de l’Ensenyament i FUTURA. Organitzats per Fira de Barcelona, orientaran als estudiants sobre els seus estudis i futur professional tot i reunint més de 250 expositors que donaran a conèixer tota l’oferta formativa per al curs vinent. 

Les universitats catalanes, tant públiques com privades, amplien la seva oferta de cara al curs 2022-23 amb més d’una vintena de nous títols, entre graus i màsters. Tots ells es presentaran en el marc del Saló de l’Ensenyament, que se celebra del 16 al 20 de març als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc, i de FUTURA, el saló dels màsters i postgraus, els dies 18 i 19 de març al Palau 2 del mateix recinte. 

Dels graus que seran novetat el curs vinent, tres els oferirà la Universitat Rovira i Virgili (URV), dos la Universitat Ramon Llull (URL); dos la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), dos la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i un la Universitat de Barcelona (UB).

Entre ells, destaquen tres dobles graus que mantenen la tendència creixent dels últims anys, una modalitat d’estudis que mantenen la tendència creixent dels últims anys: en Dret i Relacions Internacionals (UAB), en Història i Història de l’Art (UB), i en Dret, Relacions Laborals i Recursos Humans (URV). D’altra banda, la majoria d’altres nous títols giraran a l’entorn de les ciències socials i la digitalització: un grau en

Intel·ligència Artificial (UAB); en Sociologia i Ciència Política i Administració (UOC); en Direcció d’Empreses Digital i Gestió d’Empreses en l’Àmbit Digital (URV); en Relacions Laborals i Recursos Humans (Esic-URV); i en Lideratge Transformador i Impacte Social (Esade-URL) o en Enginyeria de la Salut (La Salle-URL).

Una altra de les novetats que es presentarà al Saló de l’Ensenyament seran els Programes Acadèmics de Recorregut Successiu que oferirà la UPC l’any que ve i que permeten cursar un grau i un màster de forma consecutiva. En total es donaran a conèixer 10 programes, tots de l’àmbit de l’enginyeria. 

La salut i el món digital lideren els nous màsters

Pel que fa als màsters de nova creació, les ciències de la salut i l’àmbit digital representen la meitat de les 13 novetats que es presentaran al saló FUTURA. Així, es donaran a conèixer els nous màsters de Farmacovigilància i Famacoepidemiologia (UAB) i en Dades Biomèdiques (participat per set universitats: URV,UAB, UdG, UdL, Uvic-UCC, i UPC), a banda d’un programa en Medicina Transfusional i Teràpies Cel·lulars i Tissulars (UAB). 

Sobre transformació digital, s’oferiran els nous màsters en Mitjans Emergents de Cultura Digital (UPF), en Direcció de Màrqueting Digital i Xarxes Socials (La Salle-URL) i en Negoci Digital (Esade-URL), com a principals referents. També es proposarà el màster universitari Erasmus Mundus en Dinàmica de Sistemes d’Energies Renovables i l’Erasmus Mundus en Enginyeria i Gestió Costanera i Marítim, tots dos impartits per la UPC. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere