Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

III Congrés Internacional: Els Jocs en la Història (25, 26 i 27 de març de 2022)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Congrés dels Jocs en la història és una iniciativa de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) que va néixer amb la voluntat de posar el joc en el centre del debat i de la reflexió, tot destacant-ne la seva presència al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, i analitzant-ne les tendències de futur. El joc, estudiat des de diferents perspectives, pot ser una bona eina per entendre el context social, econòmic i polític d’un territori i/o d’un determinat moment.

Enguany se celebrarà la tercera edició: A la ciutat de Vic els dies 25, 26 i 27 de març de 2022.

El congrés està organitzat per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals i l’Institut Ramon Muntaner. També compta amb la col·laboració de la CIA Companyia de Jocs L’Anònima i el MEV – Museu d’Art Medieval. Hi donen suport de l’Ajuntament de Vic, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Josep Irla.

L’objectiu és crear un espai de trobada on compartir i debatre diferents punts de vista al voltant del joc, on presentar-ne les darreres recerques i projectes i on es propiciarà la reflexió de la mà de la gent protagonista que viu el joc dia a dia.

Programa … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere