Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta estrena la CARTERA DE PROJECTES, un espai que permet fer contribucions directes a projectes de recerca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Cartera de projectes recull i descriu estudis en àrees de recerca tan diverses com la COVID-19, el càncer, les malalties cardiovasculars, la diabetis i l’obesitat, les neurociències, les malalties respiratòries, la salut mental i el sistema digestiu.

Es tracta d’una de les principals novetats de la nova pàgina web de l’Institut, que ha estat renovada en els darrers mesos.

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI) ha estrenat un espai online que presenta projectes de recerca en salut que necessiten recursos. Es tracta de la Cartera de projectes, un aparador dels estudis que es duen a terme a l’IDIBGI i que necessiten finançament. Aquests projectes en diversos àmbits de la salut tenen l’objectiu de revertir en la millora del diagnòstic, la prevenció i el tractament de les malalties que afecten la societat. Així, la recerca feta a Girona repercuteix en una millor assistència a la nostra població.

En aquest espai online, els estudis es classifiquen en vuit temàtiques de la salut: càncer, cardiovascular, COVID-19, diabetis i obesitat, neurociències, respiratori, salut mental i sistema digestiu. També s’hi detallen els objectius que persegueix cada projecte i la metodologia que se seguirà. Aquesta eina facilita a particulars i empreses la descoberta d’aquests projectes, i els obre la porta a contribuir-hi directament fent-los una donació.

Aquesta és una de les principals novetats que presenta la pàgina web de l’IDIBGI, que ha estat renovada en els darrers mesos. La nova web de l’IDIBGI presenta tota la informació relativa a l’activitat del centre d’investigació, com les publicacions, projectes, assaigs clínics i patents. El portal també inclou un directori del personal investigador que forma part de l’Institut. D’altra banda, la pàgina web obre noves vies per col·laborar amb l’IDIBGI tant per a particulars com per a organitzacions, a través de donacions directes o, fins i tot, organitzant iniciatives solidàries, així com la possibilitat de deixar un llegat solidari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere