Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada del Medi Ambient de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar de la Universitat de Girona (Sant Hilari Sacalm / 23 març)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos, el Dia Mundial de l’Aigua i el Dia Mundial de la Meteorologia (21, 22 i 23 de març de 2022), la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar i l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm organitzen la “Jornada del Medi Ambient 2022” el proper 23 de març.

L’acte començarà amb la presentació dels resultats obtinguts pels alumnes becats amb els “V Ajuts de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar per a la realització de Treballs de Recerca de Batxillerat, 2021”. Es tracta de Laura Tornés Llopis, autora de l’”Estudi diacrònic de les estratègies publicitàries de Font Vella”, i Pol Riera Martí, amb “La invasió biològica de la papallona del boix a l’Espai Natural Guilleries-Savassona i a Arbúcies”. Ambdós són alumnes de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies. La Regidora d’Educació de Sant Hilari Sacalm i els codirectors de la Càtedra els faran entrega d’un diploma acreditatiu de l’ajut rebut.

Tot seguit es farà la presentació del nou web sobre les Fonts de les Guilleries, elaborat per la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar. Es tracta d’un espai de consulta i divulgació sobre les fonts, tant naturals com artificials, dels municipis que s’integren al massís de les Guilleries. La intenció d’aquest lloc web és incentivar la descoberta, el coneixement científic i la conservació de les fonts com a elements del patrimoni natural i cultural. A la vegada, vol promoure la participació de la ciutadania en el coneixement i divulgació dels valors ambientals de les fonts, com a pas imprescindible envers la seva protecció.

L’esdeveniment es completarà amb una conferència impartida pel meteoròleg d’El Temps a TV3 Francesc Mauri, que porta per títol “El canvi climàtic: què hi podem fer?”, que explicarà quin és el repte global a què ens enfrontem, quins són els seus impactes i els efectes visibles al nostre territori.

Dia: 23 de març de 2022     Hora: 18h.

Lloc: Sala Noble (Edifici La Cooperativa), Plaça Dr. Robert, Sant Hilari Sacalm

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere