Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

SONORA, el circuit de la música valenciana, porta Cactus i Blackfang al Paranimf de la Universitat d’Alacant

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els dos grups portaran una doble proposta de música urbana al Paranimf de la UA el dimecres 23 de març a les 19.00 hores

El circuit Sonora conclou l’edició d’enguany a Alacant, amb sis concerts de nou grups de diferents estils

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, continua aquesta setmana a Alacant amb el doble concert dels grups Cactus i Blackfang, que tindrà lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant el dimecres 23 de març a les 19.00 hores.

Després del seu disc de debut homònim, ‘Cactus’, l’abril de 2018, i amb més de 50 concerts a l’esquena, recorrent la geografia valenciana i obrint-se les portes a Catalunya, la combinació d’electrourbà de Cactus no ha deixat ningú indiferent i en 2019 va arribar l’hora del disc confirmació de la banda, ‘Roma’, guanyador del Premi Carles Santos al millor disc de música urbana.

Blackfang és un projecte de banda ‘hip-hop’ amb arrels ‘jazz’ i ‘funk’ que naix al cor de la Plana. Set músics de llarg recorregut i experiència en l’escena musical valenciana s’associen a Blackfang amb les veus i rimes del versàtil Calmoso Ramírez. ‘A foc lent’, llançat a final de 2019 i finalista als Premis Carles Santos 2020, suposa una tornada amb força, cuinat amb calma i dedicació, al més pur estil del ‘hip-hop’ mediterrani i en valencià, ben amanit amb les influències del ‘funk’ i ‘jazz’ i afegint ara el gust per les arrels tradicionals, el contrast amb algunes pinzellades electròniques i la col·laboració de DJ de renom.

Alacant és durant el mes de març l’última parada d’aquesta edició de Sonora, que compta amb sis concerts, dos al Teatre Arniches i quatre al Paranimf de la Universitat d’Alacant. Els artistes que passaran per Alacant en aquesta última fase de Sonora són Smoking Souls, Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban, a més de Badlands + Johnny B. Zero, Jonatan Penalba, Andreu Valor, Cactus i Blackfang, que ja han portat a terme els seus concerts.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: sota el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatgen a cinc localitats: Peníscola, Castelló de la Plana, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha estat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web , en què també es poden comprar les entrades.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere