Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Projecte InnoHEIs: Trobada internacional per impulsar la col·laboració entre les universitats i l’entorn

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els propers dies 29 al 31 de març tindrà lloc a Barcelona el seminari del projecte InnoHEIs, sota la coordinació de l’investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Ricard Esparza Masana. El seminari reunirà representants de governs nacionals i regionals, així com d’universitats de diferents països, per millorar l’aprofitament de les infraestructures científiques i tecnològiques i evitar la seva infrautilització. 

El projecte europeu Interreg InnoHEIs, amb participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) sota la coordinació de l’investigador del Departament d’Economia i d’Història Econòmica Ricard Esparza Masana, pretén coordinar universitats i administracions públiques per definir millors polítiques de cara a buscar solucions a un repte compartit: impulsar la col·laboració de les universitats i el seu entorn per enfortir les possibilitats institucionals, a la vegada que dotar-se de recursos per finançar i millorar la infraestructura universitària, sovint infrautilitzada. 

Els dies 29, 30 i 31 de març tindrà lloc a Barcelona el seminari del projecte. En aquest seminari, la UAB exerceix d’amfitriona dels socis del projecte, que inclou governs nacionals i regionals, així com universitats dels Països Baixos, Suècia, Finlàndia, Lituània, Polònia i França.   

El seminari, que es durà majoritàriament a terme als espais de UAB Casa Convalescència, al recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau a Barcelona, comptarà amb la participació de la Generalitat de Catalunya, amb presentacions del Departament d’Universitats i Recerca, ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de Catalunya), i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. El seminari comptarà també amb presentacions d’EURECAT, l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), i el Barcelona Supercomputing Center (BSC), entre d’altres.  

El debat entre els assistents ha de permetre formular noves propostes conceptuals de cara a millorar les polítiques en aquest àmbit, tant a Catalunya com a la resta de territoris representats, per tal de donar respostes al repte compartit, a la vegada que impulsar la col·laboració de les entitats participants en el llarg termini. 

Enllaç al programa del seminari … clicar aquí  

Enllaç al projecte … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere