Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

APAIE 2022: El sistema universitari català present a la fira anual d’educació superior en línia més important d’Àsia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Departament de Recerca i Universitats i les universitats catalanes participen un any més a l’APAIE Conference & Exhibition 2022, la fira anual d’educació superior més important d’Àsia que se celebra en línia a causa de la pandèmia de la Covid-19, i tindrà lloc fins aquest dijous 31 de març.  La delegació catalana, integrada pel Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) i diferents universitats catalanes, posa a disposició dels participants dos estands virtuals sota la marca Study in Catalonia, la nova imatge internacional del sistema universitari català.

Sota el lema Stories Of Human Values, els protagonistes dels estands virtuals, que són estudiants i investigadors d’arreu del món, expliquen en primera persona la seva experiència acadèmica i vital a Catalunya. Els testimonis posen de relleu valors com ara l’excel·lència de les universitats i els centres de recerca del sistema de coneixement català, la diversitat de l’oferta formativa, l’avantguarda en innovació i recerca o el mentoratge de professors i investigadors que els ha ajudat a orientar la carrera acadèmica. Els protagonistes de la campanya #StoriesOfHumanValues també destaquen altres punts forts de la formació superior a Catalunya relacionats amb la qualitat de vida del nostre país, el cosmopolitisme, la riquesa de les tradicions o l’atractiu dels paisatges i les ciutats del país.

La participació en fires internacionals d’educació superior és un dels factors que expliquen l’èxit de la internacionalització del sistema universitari de Catalunya, junt amb la qualitat i el reconegut prestigi de les seves universitats que es veu reflectit any rere any en els rànquings internacionals.

La fira, que enguany té com a temàtica Brave New Realities for Higher Education in the Asia Pacific, l’organitza l’Asia-Pacific Association for International Education, una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu facilitar la cooperació entre institucions d’educació superior per afavorir els programes internacionals, els intercanvis i promoure el valor de l’educació internacional a la regió de l’Àsia-Pacífic amb la resta del món.

Aquesta és la novena edició en què el sistema universitari català hi és present. Va participar-hi l’any 2021 virtualment a causa de la Covid-19, el 2019 a Kuala Lumpur (Malàisia), el 2018 a Singapur, el 2017 a Taiwan (Xina), el 2016 a Melbourne (Austràlia), el 2015 a Beijing (Xina), el 2014 a Seül (Corea del Sud), i l’any 2013 a Hong Kong (Xina).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere