Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

4.679 estudiants de Catalunya han fet la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per accedir als estudis d’educació infantil i primària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els resultats de la PAP d’Educació es publicaran el 3 de maig

4.679 estudiants han fet (2/4/2022) la prova d’aptitud personal (PAP) per poder accedir als graus en educació infantil i en educació primària.

La PAP consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logico-matemàtica.

Els estudiants s’han presentat a les 8 del matí per a la comprovació de dades. De 9 a 11 hores, s’ha realitzat l’examen de competència comunicació i raonament crític, i després de mitja hora de pausa, ha començat el de competència logicomatemàtica (de 11.30 a 13 hores). En el cas del tribunal per a l’estudiantat amb necessitats específiques de suport educatiu, se’ls atorga mitja hora més de temps per completar els exàmens.

Els tribunals d’examen han estat ubicats en cinc seus universitàries. Per seus d’examen, els estudiants matriculats a la PAP d’educació són: Barcelona: 2.082, Bellaterra: 944, Girona: 603, Lleida: 420 i Tarragona: 630.

Els resultats de la PAP d’Educació es publicaran el 3 de maig i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el moment mateix de la consulta. La qualificació d’aquesta prova és APTE o NO APTE, i un cop superada té validesa indefinida.

En el cas de Barcelona, el tribunal ha tingut la seu al campus Mundet. A la resta de seus els tribunals han estat a la Universitat Autònoma de Barcelona: Facultat de Ciències de l’Educació a la seu de Bellaterra; Universitat de Girona. Campus Montilivi a Girona; Universitat de Lleida: Edifici Polivalent i Facultat de Dret, Economia i Turisme a Lleida; i Universitat Rovira i Virgili: Campus Catalunya a Tarragona.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere