Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

XIX Jornada de la Societat Catalana de Terminologia (SCATERM): “La terminologia a peu de carrer. Reptes després de 40 anys de normalització lingüística” (26 de maig)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dijous 26 de maig tindrà lloc la XIX Jornada de la Societat Catalana de Terminologia (SCATERM) amb el lema “La terminologia a peu de carrer. Reptes després de quaranta anys de normalització lingüística”.

 La sessió es farà a la Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i es podrà seguir en línia.

L’objectiu de la jornada és doble. Per una banda, conèixer, valorar i difondre l’impacte de les accions dutes a terme pels serveis lingüístics d’entitats diverses (l’Administració, les universitats i les organitzacions sectorials) per a la implantació de la terminologia en sectors de gran impacte en la població (comerç o restauració i esports). De l’altra, reflexionar sobre la validesa d’aquestes accions i sobre les línies de treball convenients en el context actual de creixement dels contextos comunicatius digitals.

Com a espai de reflexió sobre experiències de difusió terminològica, aquesta jornada va adreçada a diferents perfils professionals: personal dels serveis lingüístics, responsables de comunicació d’organitzacions que treballen amb terminologia i periodistes dels mitjans de comunicació dels sectors de les experiències presentades. Per participar-hi, cal inscriure’s en aquest formulari.

L’organització de la jornada té el suport de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), del Govern d’Andorra i de la Diputació de València.

Programa de la Jornada … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere