Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Centre d’Estudis Joan XXIII – Jesuïtes Bellvitge llença el Cicle Superior d’Higiene Bucodental en col·laboració amb la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els alumnes que cursin aquest nou cicle de la branca sanitària combinaran classes presencials al Centre d’Estudis Joan XXIII – Jesuïtes Bellvitge i classes pràctiques a les instal·lacions de la Facultat d’Odontologia, ubicada al campus universitari Bellvitge de la Universitat de Barcelona (UB). Així mateix rebran formació tant de professorat de l’escola com de la facultat.

El nou cicle de Grau Superior en Higiene Bucodental, que començarà a impartir-se a partir del proper curs 2022–2023, permetrà a l’alumnat conèixer i aplicar procediments d’exploració i avaluació, reconèixer signes de patologia bucodental, analitzar resultats de proves i identificar tècniques de primers auxilis per fer atenció bàsica inicial en situacions d’emergència.

Per la implementació d’aquest nou cicle formatiu, l’escola ha creat un nou espai totalment adaptat a les metodologies d’aula que el curs requereix. Per altra banda, el conveni signat amb l’UB, possibilitarà l’accés a les instal·lacions de la Facultat d’Odontologia, equipades amb les últimes tecnologies emprades en l’entorn professional. El professorat de l’UB que guiarà als alumnes garanteix un aprenentatge formatiu d’alta qualitat, alhora que permetrà l’alumnat viure l’experiència del món universitari en primera persona. Aquest cicle, on l’alumnat haurà de fer pràctiques a empreses del sector i que té una alta inserció laboral, els capacitarà per a treballar com a Higienista Bucodental i Educador en Salut Bucodental, tant en clíniques privades com en centres d’atenció primària. Així mateix, aquells alumnes que vulguin continuar la seva formació acadèmica podran cursar un grau universitari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere