Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

València acollirà les 14 Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquesta cita inclusiva de referència en el sector de les arts escèniques i de la música se celebrarà enguany del 7 al 9 de novembre de manera presencial

Les Jornades amplien la seua denominació per a donar també més visibilitat a la música

Cultura, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), col·labora amb l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) en l’organització de les 14 Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques i la Música, que enguany se celebraran a València, del 7 al 9 de novembre.

Les Jornades es desenvoluparan, de manera presencial, al Teatre Rialto com a seu principal i desplegaran diferents activitats en altres recintes de la ciutat, com el Teatre Principal o el Palau de les Arts.

Per a aquesta nova edició, s’amplia la denominació tradicional de les Jornades, que passen a anomenar-se Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música, per a donar més visibilitat i espai a la música i subratllar la seua importància dins de la programació. Els continguts i la programació artística completa d’aquestes 14 Jornades es presentaran en roda de premsa a la tornada de l’estiu.

Un any més, l’objectiu d’aquestes Jornades és reforçar la idea que la participació ciutadana en les arts és un dret humà més, també per a les persones i col·lectius en risc d’exclusió social, i ha de ser fomentat pels qui tenen la responsabilitat de promoure’l i facilitar-lo.

Comparteixen aquesta premissa totes les institucions que conformen l’organització de les Jornades: l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, l’Agència Andalusa d’Institucions Culturals de la Junta d’Andalusia i l’Ajuntament de Múrcia. A aquestes, enguany se suma l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere