Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Segona edició de la Convocatòria Joan Oró d’ajuts per al foment de la cultura científica a Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació obrirà el proper 16 de maig la segona edició de la convocatòria Joan Oró d’ajuts per al foment de la cultura científica a Catalunya.

La convocatòria Joan Oró es destina a finançar projectes comunicatius científics inèdits en llengua catalana, tant per a joves talents menors de 40 anys com per a comunicadors i divulgadors consolidats, de 40 anys o més, podent-se atorgar també a entitats, universitats, centres de recerca o empreses.

La dotació econòmica total és de 300.000 euros, augmentant un 50% respecte a l’edició anterior, dels quals 200.000 euros es destinen als joves menors de 40 anys (Talent jove) i 100.000 euros, als majors de 40 (Talent consolidat).

Els ajuts es destinaran a la realització de projectes, activitats o iniciatives innovadores que apropin el coneixement científic i tecnològic a la ciutadania, fent especial atenció als beneficis socials que es deriven de l’aplicació del coneixement (consulteu les bases a: https://ajutsfcri.fundaciorecerca.cat/).

En aquesta segona edició, la convocatòria rep el nom de Convocatòria Joan Oró d’Ajuts per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya FCRI, amb motiu del centenari del naixement del bioquímic lleidatà universal, l’any 2023.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere