Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Premis de l’economia social 2022

Reconeixement dels millors treballs universitaris sobre el tercer sector, l’economia social o per formar especialistes en gestió́ de cooperatives.

L’acció consisteix en atorgar premis als millors treballs de Fi de Grau i Postgrau, i treballs de Fi de Màster que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades i que s’hagin presentat entre el 22 de setembre de 2021 i el 16 de setembre de 2022 (ambdós inclosos) en temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme. Aquesta acció fomentarà l’especialització en aquestes àrees de coneixement i impulsarà a l’alumnat amb inquietuds socials.

En aquesta edició, i davant de l’emergència climàtica que viu actualment el planeta, es valorarà molt positivament aquells treballs que vinculin l’economia social, les cooperatives o el tercer sector amb la transició ecosocial (transició de les societats cap a la sostenibilitat, equilibrant el desenvolupament econòmic i social amb els recursos limitats del medi natural).

Bases del Premi … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere