Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Alacant serà seu de la II Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Universitat d’Alacant organitza enguany la Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats, una mostra interuniversitària itinerant i oberta al públic que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juny al paranimf de la UA.

La Biennal desenvolupa un format de marató d’actuacions en el qual cada universitat participant representa una obra de no més de 50 minuts. En total, podran veure’s nou representacions, sis la primera jornada, dividides en horari de matí i vesprada, i tres més la segona jornada, en horari matinal. Aquest format permet al públic assistent gaudir d’una variada oferta teatral en una mateixa jornada. L’entrada a totes les actuacions és lliure, limitada a l’aforament.

El dijous 2 podran veure’s Histèries d’humor salvatge (companyia de teatre de la Universitat Miguel Hernández d’Elx); Petites improvisacions per cafè teatre (Universitat de Girona); Pantomimes concentrades (Aula de Teatre de la Universitat de Barcelona); Les criades (Aula de Teatre de la Universitat Pompeu Fabra); El setè viatge (Universitat Politècnica de Catalunya) i Escorta’m (grup de teatre de la Universitat de València). A més, el dijous 2 s’impartirà el taller La Música També Compta. La Música com a Inspiradora i Potenciadora de les Emocions i les Accions en el Fet Teatral, dirigit a l’alumnat integrant de les aules de teatre participants. Impartiran aquesta formació Begoña Tenés, Morgán Blasco i Xiomara Wanden-Berghe, directores de l’Aula de Teatre de la UA (13 h, pati de la Facultat de Filosofia i Lletres III). Prèviament a l’inici del taller, la vicerectora de Cultura, Esport i Extensió Universitària, Catalina Iliescu, dirigirà unes paraules als participants en allò que serà la inauguració institucional de la Biennal.

La segona jornada, el divendres 3 de juny, comptarà amb les representacions de Foc (Aula d’Arts Escèniques de la Universitat Politècnica de València); Dones valentes (Aula de Teatre de la Universitat de Vic) i Procés per l’ombra d’un ruc (Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant).

  Programació general … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere