Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Aprovada la CONSULTA PÚBLICA PRÈVIA a l’elaboració del decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Es vol actualitzar l’oferta dels ensenyaments professionalitzadors a distància a altres ensenyaments com cursos d’especialització, les arts plàstiques i disseny, i nous programes

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat avui la consulta pública prèvia a l’elaboració del Projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància. Una normativa que permetrà actualitzar l’actual marc jurídic establert en el Decret 67/2007, de 20 de març.

Amb la consulta pública prèvia es potenciarà la qualitat d’aquesta oferta formativa recollint l’opinió de la comunitat educativa i dels diferents sectors afectats.

Actualment, en la modalitat a distància estan regulats els cicles formatius dels ensenyaments de formació professionals. La proposta de decret permetrà actualitzar l’oferta dels ensenyaments professionalitzadors a distància a altres ensenyaments, com ara els cursos d’especialització, els ensenyaments d’arts plàstiques i disseny, així com  nous programes. Amb aquesta ampliació, es facilitarà l’accés de més alumnat a un major nombre d’ofertes diferents.

L’elaboració del nou decret també permetrà actualitzar la normativa de la modalitat a distància perquè reculli les aportacions derivades de l’experiència d’haver impartit durant diversos anys aquesta modalitat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere