Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Al País Valencià s’ha aprovat els currículums de dos cicles formatius de grau superior de Disseny en Escultura Aplicada a l’Espectacle i Disseny en Gràfica Impresa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

En la definició d’aquest currículum s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes

El Ple del Govern Valencià ha aprovat els decrets pels quals s’estableixen els currículums dels cicles formatius de dos ensenyaments professionals de grau superior.

En concret, es tracta dels currículums dels cicles formatius dels graus superiors d’Arts Plàstiques i Disseny en Escultura Aplicada a l’Espectacle i Arts Plàstiques i Disseny en Gràfica Impresa.

En la definició d’aquests currículums s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes, a fi de donar resposta a les necessitats generals de qualificació dels recursos humans per a incorporar-los a l’estructura productiva.

El currículum d’aquest cicle formatiu, d’un total de 2.000 hores de duració, s’organitza en dos cursos acadèmics. El decret aprovat estableix els continguts i la càrrega lectiva completa dels mòduls professionals, incloent-hi el mòdul professional de Formació en Centres de Treball, que es realitzarà, generalment, en el tercer trimestre del segon curs del cicle formatiu.

En el currículum d’aquests cicles formatius de grau superior s’estableix, a més, un mòdul professional de projecte que consisteix en l’elaboració individual d’un projecte de caràcter integrador i complementari de la resta de mòduls, que es desenvoluparà, amb caràcter general, durant l’últim trimestre del segon curs.

Així mateix, la nova normativa regula aspectes com la càrrega lectiva i la distribució horària dels cursos, els espais mínims i altres requisits dels centres formatius, la titulació del professorat i la integració de la llengua anglesa, mitjançant la incorporació a dos mòduls dels que componen el total dels cicles.

Igualment, aquest decret inclou una disposició per a la transició de l’alumnat que cursa estudis emparats per la LOGSE al nou currículum, amb l’habilitació de convocatòries específiques per a superar els mòduls o, si és el cas, l’aplicació de les convalidacions establides en la norma.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere