Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

1a. JORNADA Universitat Ramon Llull sobre Salut Mental “La salut mental a la universitat”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Divendres  01/07/2022 – 09:00h.

PRESENCIAL a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL | c. Císter, 34. Barcelona

ONLINE a través de Zoom

La salut mental és també tasca de la universitat? 

Ens trobem en un moment en què la salut mental és un tema de gran actualitat, sobretot a causa de les conseqüències que la pandèmia ha tingut en la salut mental dels joves.

Sabem que els factors socials i psicològics juguen un paper molt important en la gènesi i el curs dels trastorns mentals. Hi ha una sòlida evidència que ens ensenya que l’entorn relacional de la persona és molt important per a un bon equilibri emocional així com un factor de risc psicopatològic.

Per aquest motiu, volem convidar la comunitat universitària a reflexionar sobre els factors de risc i de protecció en les institucions universitàries, tot posant l’èmfasi en el treball que ja es fa per assolir una millor prevenció i promoció de la salut mental a la universitat. En aquest sentit, es presentaran diverses experiències d’institucions de la URL i ponències d’experts en la matèria.

Aquesta primera Jornada sobre Salut Mental a la Universitat va adreçada a estudiantat, professorat i personal d’administració i serveis de la URL i d’altres universitats del país. Ens farà molta il·lusió tenir una àmplia representació de tota la comunitat universitària a la jornada per poder pensar junts sobre un tema que requereix la implicació de tots els agents socials. 

Podeu consultar el programa complet de la jornada.

Podeu assistir a la jornada presencialment o podeu seguir-la online a través de Zoom. En tots dos casos, cal confirmar assistència aquí.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere