Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià aprova un conveni amb la UPV per a contribuir al desenvolupament de la Càtedra Maderamen

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge destina 50.000 euros

L’objectiu és desenvolupar activitats que visibilitzen la necessitat de recuperar la fusta en el disseny i millora de l’hàbitat construït

El Consell ha autoritzat un conveni de col·laboració entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i la Universitat Politècnica de València (UPV) per a contribuir al desenvolupament de la Càtedra Fustam destinat a la Càtedra Maderamen.

La finalitat d’aquesta càtedra és la promoció i desenvolupament d’activitats docents, investigadores i de comunicació que visibilitzen la necessitat i importància de recuperar la fusta en el disseny i millora de l’hàbitat construït. Per a això es busca la seua descarbonització, afavorint la circularitat, creant entorns equitatius, saludables i resilients, a través de la innovació, la digitalització i la industrialització del sector. Tot això en el marc de l’objecte i finalitats específiques de la UPV.

La Càtedra Maderamen desenvoluparà, entre altres, les següents activitats: participació en projectes competitius; transferència de tecnologia i col·laboració estreta amb empreses del sector; organització de concursos; col·laboració en màsters i altres activitats docents; beques; premis a projectes de fi de carrera, treballs i concursos d’idees; conferències, seminaris i tallers; jornades de divulgació tècnica, tecnològica i artística; i publicacions.

El desenvolupament d’aquestes activitats es durà a terme a través de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura i del departament de Mecànica dels Mitjans Continus i Teoria d’Estructures.

La subvenció per part de la Vicepresidència Segona ascendeix a 50.000 euros. El conveni estarà vigent des de la seua signatura fins al 31 de desembre de 2022.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere