Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

CÀTEDRA de l’Aigua, Natura i Benestar: Convocat el Premi de Recerca Guilleries 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar, impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Girona i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya convoca la quarta edició del Premi de Recerca Guilleries, corresponent a l’any 2022.  

El premi s’atorgarà al millor projecte de recerca d’entre els presentats, que tracti sobre qualsevol de les temàtiques següents relacionades amb el patrimoni natural de les Guilleries: aigua, territori i biodiversitat.

Podran optar-hi els investigadors/es, a títol individual o col·lectiu, que presentin una proposta d’investigació d’acord amb les bases de la convocatòria. El premi està dotat amb 5.000 € i es disposarà d’un any per dur a terme la recerca proposada. El termini de recepció de la documentació per part de les candidatures participants restarà obert fins al dia 1 d’octubre de 2022.

Podeu consultar les Bases Convocatòria Premi Guilleries 2022 i descarregar el model d’imprès de sol·licitud per optar-hi.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere