Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Subvencions “NEXT GENERATION” per a projectes d’entitats de voluntariat social, 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El programa europeu de finançament “NEXT GENERATION” obre tres línies de subvenció per a projectes d’entitats de voluntariat que actuen en l’àmbit de l’acció social i que desenvolupen projectes de voluntariat.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de drets Socials

Termini convocatòria: 04/07/2022 fins 29/07/2022

Bases: 

Convocatòria   Bases de la convocatoria

Formulari de sol·licitud i Més informació

De les 6 línies de subvenció que contempla la convocatòria, tres d’elles (línies 2,3 i 4) preveuen, de manera específica, la possibilitat de finançar projectes d’entitats de voluntariat que actuen en l’àmbit de l’acció social i que desenvolupen projectes de voluntariat alineats amb la tipologia de serveis descrits.

Línies d’actuació

-Línia 2. Projectes de tecnologia al servei de l’atenció i la cura de les persones. L’import total per a aquesta línia de subvencions és de 30.000.000 euros.

Projectes tecnològics que facilitin la participació i la implicació del voluntariat d’aquelles entitats socials que actuen en l’àmbit de l’atenció i la cura de les persones en situació de dependència, de discapacitat o de problemàtica social derivada de malaltia mental.

Així com projectes de les entitats de voluntariat que plantegen solucions tecnològiques que ajudin a la interconnexió entre les persones ateses i/o els familiars o cuidadors amb el voluntariat, i/o aquells que plantegen solucions tecnològiques que facilitin el voluntariat en línia en l’atenció de persones en situació de dependència i/o amb discapacitat.

-Línia 3. Projectes tecnològics que contribueixin a la millora i transformació dels models de gestió dels serveis socials. L’import total per a aquesta línia de subvencions és de 6.000.000 euros.

Actuacions o projectes de digitalització de les entitats de voluntariat que actuen en l’àmbit de l’acció social que tinguin com a objectiu millorar els processos de captació, selecció, coordinació i/o formació de les persones voluntàries que actuen en l’atenció de persones vulnerables.

-Línia 4. Projectes d’innovació en serveis socials. L’import total per a aquesta línia de subvencions és de 8.000.000 euros.

Projectes pilot d’innovació en l’àmbit dels serveis socials que posin en pràctica iniciatives pioneres i que impulsin noves línies de treball i intervenció amb la implicació de les administracions.

Els projectes pilot d’aquesta naturalesa que es poden presentar per part de les entitats de voluntariat que actuen en l’àmbit dels serveis socials s’han de dirigir a la transformació i la innovació en l’atenció de les persones voluntàries que participen d’aquests tipus d’intervenció.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere