Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

DISTRICTE e-HEALTH arriba a la seva última fase amb la instal·lació de cinc startups a Gandia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El repte és impulsat per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Innovació i Districte Digital, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia i Innsomnia

El repte d’innovació oberta DISTRICTE e-HEALTH, impulsat per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Innovació i Districte Digital, ha complert amb èxit les primeres fases de desenvolupament i ja ha entrat en la darrera etapa, que contempla la instal·lació de cinc ‘startups’ a les instal·lacions vinculades al hub tecnològic al municipi de Gandia, per a la realització de les proves de concepte i la culminació de les seves estratègies de negoci.

Per això, DISTRICTE e-HEALTH compta amb la col·laboració estreta de l’Ajuntament de Gandia, en un repte que impulsa l’acceleradora Innsomnia, empresa encarregada de gestionar el programa d’innovació oberta. Aquesta iniciativa, llançada el juliol de l’any passat, té l’objectiu d’atraure talent i generar solucions intel·ligents especialment dissenyades per a empreses, corporacions i administracions del sector sanitari del País Valencià.

Les empreses seleccionades per el DISTRICTE e-HEALTH per implantar-se a Gandia, i a les quals se sumaran altres més en un futur són:

Movsa: és una empresa dedicada a la tecnologia artificial de Machine Learning i IoT i 5G, per a la millora i l’optimització de l’atenció primària, així com per a la transformació digital del sector salut. Funciona a més com una plataforma de comunicació, monitorització i col·laboració per als treballadors de la salut, permetent alleugerir la seva càrrega de treball.

Legit Health: utilitza tecnologia d’intel·ligència artificial i visió artificial per ajudar els dermatòlegs a través d’un control detallat i objectiu en el procés de diagnòstic i seguiment de la pell.

Nvdo: és una plataforma de gestió d’entitats esportives i de monitorització, que permet la gestió d’usuaris i equips, de notificacions, el seguiment i el control d’activitat física i dades fisiològiques i l’elaboració d’informes dinàmics, entre d’altres aspectes.

Tucuvi: ha desenvolupat una infermera virtual amb veu basada en intel·ligència artificial, Lola. És capaç de monitoritzar l’estat de salut dels pacients parlant amb ells mitjançant trucades de telèfon. Sense instal·lar dispositius, wifi o ‘apps’, simplement per telèfon, arriba així a totes les llars.

Trabem Health: és una plataforma per a clíniques sanitàries que permet fer una gestió completa d’un centre mèdic i, a més, automatitza moltes de les tasques diàries, com l’assignació de trucades i el registre d’entrada i sortida del personal, entre d’altres aspectes.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere