Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià publica el calendari acadèmic dels centres superiors d’ENSENYAMENTS ARTÍSTICS amb les dates de les classes i els exàmens

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El curs començarà el proper 21 de setembre i finalitzarà el 26 de maig de 2023

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital del Govern Valencià ha publicat el calendari acadèmic establert pels centres dependents de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV) per al curs acadèmic 2022-2023.

El curs s’organitza en dos semestres. Les activitats lectives del primer semestre s’iniciaran el dia 21 de setembre del 2022 i finalitzaran el 17 de gener del 2023, ambdós inclosos. El segon semestre s’iniciarà l’1 de febrer del 2023 i finalitzarà el 26 de maig del 2023, ambdós inclosos.

El període d’exàmens per a la primera convocatòria s’estableix entre el 18 i el 31 de gener i el 29 de maig i el 9 de juny de 2023.

En segona convocatòria, tant pel primer com el segon semestre el període d’exàmens serà del 12 de juny al 14 de juliol.

Els exàmens per als treballs de finalització de grau en primera i segona convocatòria seran del 12 de juny al 14 de juliol. Per a l’alumnat de segona matrícula i posteriors, també podrà realitzar-se entre el 30 de gener i el 3 de febrer.

Com a períodes de vacances, s’estableixen del 23 de desembre al 6 de gener i del 6 al 17 d’abril. A més, tenen la consideració de festius els dies 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre, 8 de desembre i aquells fixats pel Consell Escolar Municipal.

El desenvolupament de les proves específiques d’accés i admissió als ensenyaments superiors d’Art Dramàtic, Arts Plàstiques, Dansa, Disseny i Música per al curs 2023/24 es duran a terme del 19 de juny al 14 de juliol del 2023.

Els centres faran pública la convocatòria i matricularan l’alumnat que hagi superat les proves. En cas de produir-se vacants es tornaran a fer proves específiques durant el període de l’1 al 8 de setembre del 2023.

La prova específica per a persones sense requisits acadèmics va comptar amb una única convocatòria que es va fer el 31 de maig i consta de 4 parts: Història de l’Art, Història de la Filosofia, Llengües Oficials i Llengua Estrangera.

Horari del professorat

La jornada laboral del professorat serà, amb caràcter general, de 37 hores i 30 minuts a la setmana distribuïts en cinc dies.

De les 25 hores de dedicació setmanals al centre, en general, 18 seran de docència directa. Les altres 7 hores fins a 25 estaran dedicades a l’atenció d’alumnes, investigació, coordinació i gestió docent o del centre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere