Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Centre d’Estudis d’Opinió publica el primer Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Avui, dimarts 30 d’agost, el director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Muñoz, ha presentat en roda de premsa els resultats del primer l’Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022.

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre diversos aspectes de la seva àrea de gestió.

En aquesta enquesta s’hi inclouen preguntes que fan referència a aspectes com el corredor mediterrani, la fiscalitat, els serveis bancaris, els mitjans de comunicació, el teletreball o la valoració dels Mossos d’Esquadra i altres col·lectius professionals, entre d’altres.

Per a la realització d’aquesta enquesta es van dur a terme 1.200 entrevistes personals domiciliàries (mètode CAPI) a la població de més de 18 anys resident a Catalunya, i el treball de camp es va realitzar del 9 al 30 de maig de 2022. D’acord amb els terminis que estableix la llei del CEO, l’enquesta entra al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) i, per tant, es fa pública als tres mesos de la finalització del treball de camp

Fitxa “Òmnibus de la Generalitat de Catalunya. 2022-1”

Data de treball de camp: 9 de maig a 30 de maig de 2022

Data d’alta del registre: 30-08-2022

Mostra: 1.200

Metodologia: Quantitativa

Organisme promotor: Centre d’Estudis d’Opinió (CEO)

Resum: Eina de consulta per als departaments, els organismes i els ens que en depenen de la Generalitat de Catalunya per realitzar preguntes sobre temes de gestió lligats a l’acció de govern.

Documents

Taules estadístiques_1032.pdf

Dossier de premsa_1032.pdf

Microdades anonimitzades 1032.sav

Microdades anonimitzades 1032.csv

Cuestionario_1032.pdf

Fitxa tècnica_1032.pdf

Qüestionari_1032.pd

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere