Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

BERKLEE VALÈNCIA inicia l’any acadèmic al seu campus de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb 293 estudiants de 51 països

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les activitats obertes al públic, promogudes per les dues institucions, es desenvoluparan durant tot el curs

Berklee València ha iniciat un nou curs acadèmic al campus situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb 293 estudiants procedents de 51 països, entre ells Estats Units, Xina, Índia, Singapur Colòmbia, Costa Rica, Nicaragua, Vietnam, Japó, Nova Zelanda, Eslovènia, Filipines, Azerbaidjan, Grècia, Taiwan o Sud-àfrica.

El cos estudiantil d’aquest curs 2022-2023 estarà compost per 141 estudiants de màster i 152 alumnes de grau que van arribar a València a través de dos programes d’intercanvi. Entre aquests, s’hi inclouen nou estudiants procedents d’Espanya, dos dels quals del País Valencià.

A més de la formació que els nous estudiants rebran al campus valencià, al seu programa anual d’activitats se seguirà oferint una gran varietat de concerts oberts al públic general entre els quals destaquen el cicle ‘Un Llac de Concerts’ o el concert de graduació ‘ La Nit de Berklee’, tots dos dins de la programació de ‘Música en obert’, que se celebra en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.

També es realitzarà ‘Berklee a les Arts’ al costat del Palau de les Arts amb la intenció d’oferir nous espais de trobada per a la música i altres disciplines artístiques en relació amb els títols programats a Les Arts.

El campus de Berklee a València compta amb l’última tecnologia per a aquells que volen desenvolupar una carrera internacional a la indústria de la música o l’entreteniment. Situat a la Ciutat de les Arts i les Ciències, ofereix als seus estudiants unes instal·lacions innovadores en un entorn únic, i el coneixement i experiència del seu professorat per desenvolupar el seu potencial com a futurs professionals i líders a la indústria.

Al gener del 2023, Berklee València organitzarà el Global Career Summit, esdeveniment anual al qual acudeixen experts en diferents àrees de la indústria musical per tal d’orientar els estudiants en el seu desenvolupament i trajectòria professional a través d’una sèrie de panells, tallers i sessions de mentoring. A la primavera, Berklee València presentarà Ino Con, una conferència oberta al públic general en què emprenedors de la indústria de la música i la tecnologia parlaran sobre les últimes tendències al sector.

A més, aquest any el campus acollirà la conferència del Sindicat Internacional de Directors (International Conductors Guild) de 2023, el principal objectiu del qual és dedicar, fomentar i promoure els més alts estàndards en l’art i la professió de la direcció musical, i que donarà la benvinguda a professionals de tot el món.

Amb un pla d’estudis únic, així com un centre de carreres internacional, que ajuda els estudiants en la transició al món professional, el campus de Berklee València ofereix programes de màster alta especialització en Producció Musical, Tecnologia i Innovació, Músiques Actuals (Concentració en producció), Composició per a Cinema, Televisió i Videojocs, i Negoci de la Música i l’Entreteniment. S’han atorgat prop de 1,6 milions de dòlars en beques a estudiants graduats per a aquest any acadèmic.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere