Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

LaTroca: trobada de joves creadors digitals en català

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La primera edició es farà a Palma i acollirà participants d’arreu del domini lingüístic

El proper 15 d’octubre tindrà lloc a Palma LaTroca, una trobada de joves creadors que publiquen en català a les xarxes i que acollirà participants de tot el domini lingüístic. Es tracta d’una iniciativa impulsada conjuntament pel Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya i la Generalitat Valenciana.

La trobada neix amb l’objectiu de potenciar el panorama de creació digital en català i crear comunitat que s’expressi en aquesta llengua a través de les xarxes, fomentant la relació i el coneixement entre joves de diferents territoris. En les properes setmanes es farà públic el programa complet, on hi haurà tiktokers, youtubers, instagramers, jugadors de videojocs, streamers i impulsors de pòdcasts.

S’hi parlarà de llengua i humor, de la comunitat de jugadors de videojocs, de l’empoderament a les xarxes i l’eclosió dels pòdcasts, entre d’altres. També hi haurà espais d’intercanvi d’experiències i projectes, i altres activitats relacionades amb la creació de continguts digitals a Internet.

L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de les àrees de política lingüística del Govern de les Illes Balears, de la Generalitat de Catalunya i de la Generalitat Valenciana, i també de l’Institut Balear de la Joventut. Hi col·laboren l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma i l’Obra Cultural Balear.

La primera edició de LaTroca es durà a terme al Teatre Xesc Forteza.

La inscripció està oberta fins al 7 d’octubre.

El formulari d’inscripció … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere