Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Alacant i El Govern Valencià organitzen un espai de reflexió per abordar els reptes tecnològics que implica la bretxa digital per a la gent gran

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La trobada tindrà lloc el 21 i 22 de setembre a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant

Els dies 27 i 28 de setembre i 4 i 5 d’octubre, de 17.00 a 19.00 hores, també s’impartiran tallers formatius presencials sobre l’ús d’aplicacions bàsiques del mòbil com ara whatsapp, càmera de fotos o videotrucades

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital del Govern Valencià i la Universitat d’Alacant (UA), a través de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional, celebraran els dies 21 i 22 de setembre la III Trobada organitzada per la Càtedra en què experts i expertes compartiran experiències i crearan un espai de reflexió des del qual debatran i tractaran d’aportar solucions per reduir la bretxa digital generacional, i apropar a la gent gran les noves tecnologies de la informació.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant (AU) i també es retransmetrà de forma en línia. Pot participar a la trobada qualsevol ciutadana o ciutadà interessat a conèixer i donar solucions als reptes que suposa l’ús de les noves tecnologies a la gent gran.

L’acte comptarà amb la presència de 9 persones expertes que crearan fòrums de debat al voltant de temes com la digitalització i les dificultats per accedir als serveis on line de la banca, la salut i l’administració, alhora que presentaran treballs sobre experiències dutes a terme per entitats que posen en relació diferents generacions i que analitzen les pràctiques dutes a terme conjuntament entre adults-joves.

L’acte inaugural tindrà lloc el dia 21 de setembre a les 9.30 hores i comptarà amb la presència de la secretària autonòmica d’Innovació i Transformació Digital, Marian Campello, i de la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro. El tancament de les jornades anirà a càrrec de la directora general per a la Lluita Contra la Bretxa Digital, María Muñoz.

Els dies 27 i 28 de setembre i 4 i 5 d’octubre, de 17.00 a 19.00 hores, també s’impartiran tallers formatius presencials a l’Aula 1.1 de la Seu Universitària del carrer Ramon i Cajal, 4, d’Alacant, en què es abordarà l’ús d’aplicacions bàsiques del mòbil com whatsapp, la càmera de fotos o les trucades de vídeo i la seva aplicació a l’administració per sol·licitar cites mèdiques, administratives i d’infermeria.

Aquestes activitats formen part d’un conjunt de cursos i webinars presencials i online, impulsats des de la Direcció General per a la Lluita contra la Bretxa Digital i organitzats per la Càtedra de Bretxa Digital Generacional des del 2020 amb què es pretén contribuir a la visibilització tant de les diferents bretxes, com de les pràctiques dutes a terme per reduir-les. Són espais per a la reflexió i el debat, el propòsit del qual és donar veu, generar i transferir coneixement.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere