Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Centre d’Estudis d’Opinió de Catalunya publica la segona onada de l’enquesta Òmnibus 2022

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Aquest dimarts 11 d’octubre, ha entrat al Registre d’Estudis d’Opinió (REO) el segon Òmnibus de la Generalitat de Catalunya de 2022 amb el número 1033, d’acord amb els terminis que estableix la llei del centre d’estudis d’opinió (CEO).

L’Òmnibus és una enquesta que s’elabora a partir de les preguntes que proposen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya. Des del CEO, se’ls dona l’oportunitat de preguntar sobre diversos temes del seu interès. D’aquesta manera, els departaments i organismes de la Generalitat poden conèixer l’opinió de la ciutadania sobre diversos aspectes de la seva àrea de gestió.

En aquesta enquesta s’hi inclouen preguntes que fan referència a aspectes com l’ús del català a la UE, la justícia o el món digital, la inseguretat ciutadana, les energies renovables, la percepció de la violència masclista, l’europeisme o el finançament de Catalunya, entre d’altres. A diferència del Baròmetre, l’Òmnibus no conté ni intenció ni estimació de vot.

Per a la realització d’aquesta enquesta es van dur a terme 1.200 entrevistes personals domiciliàries (mètode CAPI) a la població de més de 18 anys resident a Catalunya. El treball de camp es va realitzar entre el 14 de juny i l’11 de juliol de 2022.

Estudi complet en suport web … clicar aquí

Estudi complet en suport pdf … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere