Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

PAÍS VALENCIÀ: Establert un conveni entre la Conselleria d’Educació i la Universitat de València per a participar en el projecte ‘Connectats’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El projecte persegueix la detecció de les altes capacitats de l’alumnat i promoure el desenvolupament del talent
 

El Govern Valencià ha aprovat un conveni entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Universitat de València (UV) per a participar en el projecte experimental ‘Connectats’. 

Mitjançant aquesta col·laboració, les dues institucions establiran les bases del disseny, la implementació i l’avaluació del protocol d’identificació de les altes capacitats, així com l’avaluació a través d’un estudi longitudinal d’aquest projecte que promou el desenrotllament del talent.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport du a terme el projecte ‘Connectats’, per a la promoció del talent en els centres docents que integren el sistema educatiu valencià. 

L’objectiu és la creació d’una xarxa de centres pilot en els quals es promoguen experiències educatives innovadores, basades en una diferenciació curricular i en el desenvolupament de les fortaleses de l’alumnat amb altes capacitats.

Per la seua banda, el grup d’investigació de la Universitat de València persegueix analitzar i avaluar la diversitat atenent variables personals i socials al llarg de la vida i en diferents contextos. També se centra en les metodologies docents, els programes i els sistemes educatius.

En els últims anys, s’ha anat suscitant interés pel desenvolupament de projectes d’investigació i innovació, activitats formatives i d’intervenció, així com per la detecció i identificació en persones amb altes capacitats.

Aquest conveni tindrà una vigència de quatre anys, des de la data des que se signe, amb la possibilitat de prorrogar-lo per un màxim de quatre anys més.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere