Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià aprova el currículum del grau mitjà en Emergències i Protecció Civil

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

En la definició d’aquest currículum s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes
 

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu corresponent al grau mitjà d’Emergències i Protecció Civil.

En la definició d’aquest currículum s’han tingut en compte les característiques educatives, socioproductives i laborals valencianes, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats generals de qualificació dels recursos humans per a la seua incorporació en l’estructura productiva.

El currículum d’aquest cicle formatiu, d’un total de 2.000 hores de duració, s’organitza en dos cursos acadèmics. El decret aprovat estableix els continguts i la càrrega lectiva completa dels mòduls professionals, incloent-hi el mòdul professional de formació en centres de treball, que es realitzarà, generalment, en el tercer trimestre del segon curs del cicle formatiu.

En el currículum d’aquest cicle formatiu de grau mitjà s’estableix, a més, un mòdul professional de projecte, que consisteix en la realització individual d’un projecte de caràcter integrador i complementari de la resta de mòduls i que es desenvoluparà, amb caràcter general, durant l’últim trimestre del segon curs.

Així mateix, la nova normativa regula aspectes com la càrrega lectiva i la distribució horària dels cursos, els espais mínims i altres requisits dels centres formatius, la titulació del professorat i la integració de la llengua anglesa, mitjançant la seua incorporació a dos mòduls dels que componen la totalitat dels cicles.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere