Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: Convocat el premi de la UE als millors treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Oberta la convocatòria ‘Europa Jove’ de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa pel curs 2022-2023

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen la segona edició del ‘Premi Europa Jove’ de treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu de promoure el coneixement, l’estudi i l’interès dels joves per la Unió Europea. Es tracta de l’únic guardó que distingeix treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea. 

El premi està obert a tot l’alumnat de batxillerat de centres de Catalunya que hagi o estigui portant a terme un treball de recerca sobre algun dels temes marcats a l’agenda estratègica de la Unió Europea (el Pacte Verd Europeu, la transició digital, la recuperació econòmica, el paper d’Europa al món, la promoció de l’estil de vida europeu i l’impuls a la democràcia europea).

El ‘Premi Europa Jove’ té una dotació de 700€ que es concedirà a un únic treball guanyador. Tot i això, el jurat podrà fer mencions especials als treballs que consideri oportuns. El premi també inclou una visita de formació a les institucions europees a Brussel·les.

El termini de presentació de treballs finalitza el 16 d’abril de 2023.

El lliurament del premi tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona. El treball guanyador es publicarà a les pàgines web de la Fundació Catalunya Europa (www.catalunyaeuropa.net) i de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (ec.europa.eu/barcelona)

Bases del premi 2022-23 … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere