Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-Universitat Ramon Llull: 1er Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dijous, 3 de novembre | 15.30 h  Aula Magna de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL (c. Santaló, 37. Barcelona)

Des de la Fundació Pere Tarrés i la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés- Universitat Ramon Llull es presenta el 1er Congrés Internacional de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural, que se celebrarà els dies 3 i 4 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL.

El Congrés vol ser un espai des d’on generar coneixement i compartir reflexions, debats, bones pràctiques i reptes sobre la temàtica.

L’estructura s’organitza al voltant de tres dels grans reptes actuals del lleure educatiu i l’acció sociocultural:

Repte 1: Quines polítiques es requereixen per garantir un accés universal al lleure i a l’acció sociocultural, especialment per a les persones més vulnerables i amb perspectiva intergeneracional?

Repte 2: Com es pot generar reconeixement i afavorir el treball conjunt entre els diferents agents comunitaris?

Repte 3: Quines metodologies i pràctiques es requereixen per millorar els programes de lleure educatiu i acció sociocultural?

Podeu veure el vídeo de presentació del Congrés.

Web oficial de l’esdeveniment … Clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere