Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

la Universitat de Harvard, UNITAR -Nacions Unides per la recerca i la formació i la Global Surgery Foundation analitzaran l’ecosistema d’innovació en salut de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Durant els propers anys, la Universitat de Harvard treballarà i utilitzarà el cas del sistema de salut de Catalunya com a cas d’èxit en el marc de l’àrea de sistemes globals de salut

L’ecosistema d’innovació en salut de Catalunya, així com la implantació de projectes basats en valor al sistema de salut de Catalunya seran l’eix central del “Harvard University Executive Education Course on High Value Surgical Care Systems”, que es celebrarà del dia 9 al 12 de novembre de 2022 a la Universitat de Harvard, a Boston.

El sistema català serà l’únic que s’estudiarà com a cas d’èxit a nivell mundial en una activitat realitzada conjuntament per la Universitat de Harvard, l’organisme de les Nacions Unides per la recerca i la formació, UNITAR, i la Global Surgery Foundation, i on hi assistiran gestors de sistemes sanitaris de més de 30 països. I en aquesta primera edició hi participarà directament l’àrea d’innovació de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Al llarg dels propers anys, i en el marc de l’àrea de sistemes globals de salut, la Universitat de Harvard utilitzarà el sistema de salut de Catalunya com a cas d’èxit. Aquest fet permetrà posicionar globalment el sistema de salut de Catalunya, hi donarà una difusió a nivell global i possibilitarà desenvolupar nous projectes amb actors internacionals.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere