Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou CONTRACTE PROGRAMA entre l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca i el Govern català per al període 2022-2025

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Executiu dona continuïtat així a la seva política de suport a l’estudi universitari i a la recerca científica a Catalunya

També s’aprova el finançament d’aquest contracte programa que suposa un pressupost de 878.995.565,88 euros en sis anys

El Govern català ha aprovat un nou contracte programa entre la Generalitat, mitjançant el Departament de Recerca i Universitats, i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) per al període 2022-2025. D’aquesta manera, l’Executiu dona continuïtat a la seva política de suport a l’estudi universitari i a la recerca.

Paral·lelament, el Govern també ha aprovat el finançament d’aquest contracte programa, que és de 878.995.565,88 euros repartits des del 2022 fins al 2027. Els imports de les anualitats de 2026 i 2027 corresponen als ajuts i subvencions que comprometen crèdits de més d’un any, tenint en compte que el curs acadèmic abasta dos exercicis pressupostaris.

L’AGAUR es va crear l’any 2001 i té l’objectiu de gestionar les beques i ajuts, entre altres programes i accions, per fomentar l’estudi universitari i la recerca científica i tècnica a Catalunya, que són competències de la Generalitat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere