Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: Nova redacció de LO CAMPUS DIARI

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Per un digital com LO CAMPUS DIARI pot semblar que el lloc logístic central de confecció i edició de noticies és irrellevant, des de qualsevol lloc del País amb internet podem fer premsa universitària, tant coordinant les diferents corresponsalies, com pel treball més monogràfic amb una elaboració més de “periodisme d’autor” o d’opinió.

A més, nosaltres tenint diferents “antenes de comunicació” en múltiples Facultats, Escoles i Instituts de les 22 universitats de parla catalana o sigui dels Països Catalans o en llenguatge de coordinació universitària l’anomenada Xarxa Vives.

Tot això és cert , però no del tot.

On tens la redacció central de la publicació marca molt.

I LO CAMPUS DIARI (amb l’aventura prèvia de premsa de paper com fou LO CAMPUS) ha acabat la seva etapa a la ciutat de Lleida i amb la Universitat de Lleida (UdL).

Òbviament que seguirem informant del que faci la UdL, però després de 14 anys la redacció central de LO CAMPUS DIARI se’n va de les Terres de Lleida a les Terres de l’Ebre.

Les nostres redaccions ebrenques quedaran més lligades a la Universitat Rovira i Virgili i del País Valencià a la Universitat Jaume I.

Servirem a tothom igual, però aspirem a aprendre la manera de fer ebrenca, enriquint així el nostre petit pòsit intel·lectual.

Però anirem una mica més lluny i editarem un nou micro-Suplement denominat SEDIMENTS per acostar-nos a tota la vida cultural i cívica de les Terres de l’Ebre, que ja  té una potent força i que volem acompanyar-la en la seva difusió en les diferents comunitats universitàries i escolars.

 Editorial en Àudio

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere