Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Riu Ebre: Nou recurs pedagògic del Projecte “Lo riu ens mou”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

S’ha elaborat un dossier pedagògic per al projecte escolar “Lo riu ens mou”, que rebran els 43 centres educatius que s’han inscrit a aquesta activitat.

El dossier ha esta creat amb una plataforma interactiva i en forma d’enllaç web; per tal que des dels centres i també els propis alumnes puguin accedir de forma ràpida, àgil i còmode. Té una mirada molt transversal amb la inclusió de diferents apartats temàtics entorn el riu Ebre: la història del riu, la vessant més esportiva, els diferents ecosistemes que hi conviuen, les repercussions ambientals, les diferents espècies invasores.

També hi ha un joc final amb una sèrie de preguntes que l’alumnat haurà de respondre. “Vol ser una eina per enriquir qualitativament el projecte i les activitats i alhora volem també que serveixi per aprofundir d’una manera real i significativa en l’aprenentatge dels nostres infants i joves”, ha manifestat el representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller.

“Lo riu ens mou” busca donar a conèixer la navegació pel riu, l’esport del rem, la història i la cultura de l’entorn a l’alumnat de 6è de primària proper a tot el tram català del riu Ebre. El projecte s’inicia aquest curs amb l’alumnat de sisè de primària dels centres de la Ribera d’Ebre i Baix Ebre nord amb una activitat al riu amb llaüts.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere