Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Es busquem persones voluntàries i motivades per fer l’Atles de mamífers de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La CRIDA de l’entitat “Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat”, la promotora de l’Atles:

“Si et motiva l’estudi dels mamífers i disposes d’una mica de temps per involucrar-t’hi, tens l’oportunitat d’ajudar-nos a conèixer la distribució de les espècies de mamífers salvatges que habiten a Catalunya. Ara pots participar en aquest projecte científic d’interès general per a la planificació i gestió de la fauna i del territori. A part, estaràs participant en el primer atles de mamífers realitzat amb ciència ciutadana.

Si t’interessa participar-hi, abans de començar rebràs una formació experta gratuïta sobre els diferents mètodes de seguiment de les espècies que es faran servir per obtenir-ne les dades. Donarem prioritat a les persones que disposin de càmeres de parament fotogràfic i/o AudioMoth (o detector d’ultrasons autònom), però si no en disposes i vols treballar amb un grup que sí que en disposi, també tens lloc en aquest projecte.

L’inici de la segona campanya de seguiment d’espècies terrestres serà la primavera de 2023. La col·laboració de moltes persones repartides sistemàticament pel territori permetrà elaborar els mapes de distribució de les espècies de mamífers. Està previst publicar tota la informació recollida en forma de llibre.

Si t’hi vols apuntar entra a ATLES DE MAMÍFERS DE CATALUNYA    i aprendràs moltíssim, gaudiràs de la natura i t’uniràs a una comunitat de persones precioses que farà créixer el coneixement dels mamífers de Catalunya”.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere